Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kamarai díjak, korrekt partnerek

Kamarai díjak, korrekt partnerek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az iparkamara gazdasági évnyitóján kamarai kitüntetéseket, korrekt partner védjegyeket adtak át azoknak a gazdálkodó szervezeteknek, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, elősegítve a megye gazdaságának fejlődését. Az évindító rendezvényen a Szakképzési Díjakat is átadták.

Az idén a Heves Megye Gazdaságáért Díjat Farkas Józsefnek, az egri székhelyű Sanatmetál Kft. ügyvezető igazgatójának adományozta a kamara elnöksége.

Kamarai Munkáért Díjban részesült Benedek Zsolt, a gyöngyösi Bemolux Kft. ügyvezetője, aki a térség építőipari vállalkozásainak képviselőjeként fontos szerepet tölt be a kamara gazdaságszervező munkájában, elsősorban Gyöngyös és térségének gazdasági életében.

Heves megye Szakképzési Díját két gyöngyösi pedagógus is megkapta. Dr.Papné Mátyus Zsuzsanna a gyöngyösi József Attila Szakközépiskola igazgatóhelyettese, az intézmény szakiskolai fejlesztési programjának koordinálásáért, a szakképzés területén végzett munkájáért kapta az elismerést.

Géczi Zsolt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Szakközépiskolájának igazgató helyettese, a gyöngyösi kistérségben a kereskedelmi szakképzés és a gyakorlati oktatás ügyének felvállalásáért kapott elismerést.

A tisztességes kereskedői és szolgáltatói magatartás elismerésére 2011-ben létrehozott Korrekt Partner Védjegyet hét vállalkozás vehette át, köztük három gyöngyösi: aHegyi Sportok Bázisa Sportegyesület, a KKV-Kontroll Pénzügyi Tanácsadó és Könyvviteli Szolgáltató Kft. és a Funky Fish Ajándékbolt.


Tovább az archívumra