Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az év első felében megnyílhat a gyöngyösi kormányablak

Az év első felében megnyílhat a gyöngyösi kormányablak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az év első felében megnyithat a kormányablak Gyöngyösön. A járási hivatalvezető a keddi Fórumban azt mondta: a héten megindítják a közbeszerzési eljárást, a személyi feltételek pedig már adottak, hiszen az okmányiroda dolgozói elvégezték a szükséges képzéseket.

Sikeresnek értékelte a közigazgatási reform első évét Bekecs Andrea járási hivatalvezető, aki kedden Fórum című műsorunk vendége volt. A hivatalvezető azt mondta: a kezdeti nehézségek után hamar zökkenőmentessé vált az új közigazgatási szervezet, és több eredményt is elértek tavaly, például csökkent a várakozási idő az okmányirodában.

Bekecs Andrea azt mondta: idén a rendszer finomhangolása lesz a legfontosabb feladatuk, illetve a kormányablak megnyitása. Ezek a megyeszékhelyeken már működnek, Gyöngyösön pedig az év első felében nyithat a hivatalvezető reményei szerint. A helye már megvan, a Kossuth út 37 szám alatt, a mostani nyugdíjfolyósító épületében. A szomszédban a nyugdíjfolyósító illetve az egészségbiztosítási pénztár működik, szemben van a bíróság, és közel van a vasútállomás és a buszpályaudvar – ecsetelte az előnyöket a hivatalvezető.

Bekecs Andrea elmondta: a héten elbírálják a közbeszerzési ajánlatokat, és azt követően kezdődhet meg a kormányablak kialakítása, amelynek személyi feltételei adottak, hiszen az okmányiroda valamennyi munkatársa elvégezte a szükséges továbbképzést.


Tovább az archívumra