Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kifogásolják a toronyházi hirdetést

Kifogásolják a toronyházi hirdetést

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nem mindenkinek tetszik, hogy politikai hirdetésre adták ki a toronyház tetejét. A Jobbik választási plakátját kifogásolja néhány lakó, akik nyílt levélben ellenzik a hirdetést. A társasházkezelő bizottság nem készített felmérést a lakók között, azt mondják, azért, mert nem akarták listázni a tulajdonosok politikai hovatartozását.

Hónapok óta látható a toronyházon Vona Gábor politikai hirdetése. A társasházi intézőbizottság nem kérte ki a lakók véleményét a molinó kihelyezéséről, az ugyanis lista készítésének minősül. Néhányan felháborodtak a politikai hirdetésen.

– Egyesek felháborodtak, a tulajdonostársak nagy hányada viszont nem jelzett vissza semmit. Olyan 10-12 darab tulajdonos volt, aki hangosan jelezte számunkra felháborodását, ővelük egyenként elbeszélgettünk – mondta el az ügy kapcsán Pap Róbert, a toronyházi társasházkezelő bizottság intézőbizottsági tagja.

A társasháznak bevétele származik a plakátból, így örülnek, hogy hosszú idő után ki tudták adni a felületet – tette hozzá.

Néhány lakó azonban kifogásolja, hogy politikai célokra adták ki a hirdetési felületet és nyílt levélben tiltakozik a molinó ellen, a legtöbben viszont inkább örülnek a bevételnek.

Pap Róbert azt mondja, nyitottak minden politikai párt megkeresésére, de csak a Jobbik kívánta megvenni a hirdetési felületet, így azt fogadták el.


Tovább az archívumra