Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Húsvétra elkészül a sástói szálloda

Húsvétra elkészül a sástói szálloda

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Hamarosan elkészül a 37 szobás szálloda a Sástói Kemping területén. Az önerős beruházásból megvalósuló létesítmény a tervek szerint Húsvétkor már fogadhatja a vendégeket.

Már az utolsó simításokat végzik a Sástói szálloda kivitelezői. A kemping faházait már tavaly átadták, a téli szezonban pedig elkezdték és már a befejezéséhez közeledik a kétszintes 1500 négyzetméteres szálló építése. Ezzel 37 szobával bővül a kemping szállodai kapacitása.

A 34 szoba és a 3 apartman mellett egy közel 100 fős konferencia termet is kialakítottak a cégek számára az első szinten. A villamoshálózat bekötése után még egy festés szükséges az épületben és kezdődhet a bútorozás – mondta el Palik Tibor ügyvezető.

Az első emelet szobáival március közepére elkészülnek, a teljes beruházással a tervek szerint Húsvétra végeznek, ekkortól várják a turistákat. A magán beruházással párhuzamosan, a kemping bejárata mellett ugyancsak folyik az építkezés, itt a gyöngyösi önkormányzat nyilvános WC-ket, és egy tájékoztató központot, konferencia termet létesít. A beruházás része a tó környéki rekonstrukciónak, melyre 300 millió Ft uniós támogatást nyertek. A tervek szerint a tó és környéke várhatóan áprilisra teljesen megújul majd.


Tovább az archívumra