Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Diplomamentés később, de Gyöngyösön is

Diplomamentés később, de Gyöngyösön is

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Benyújtja pályázatát a diplomamentő programra a Károly Róbert Főiskola Felnőttképzési Központja, hogy ezzel is segítse azokat a hallgatókat, akik már záróvizsgáztak, viszont a nyelvvizsga hiánya miatt még nem tudták átvenni diplomájukat. A legfrissebb hírek szerint azonban a program indulása csúszni fog.

Csúszik a kormány diplomamentő programjának indulása: az eredeti tervek szerint az egyetemek, főiskolák volt hallgatói már március elejétől jelentkezhettek volna az ingyenes nyelvtanfolyamokra, a pályázati feltételek azonban több ponton módosultak és kiegészültek, valamint a benyújtási határidő is változott.

Országosan több mint 49 000 embernek ragadt bent az intézményekben a diplomájuk, a Károly Róbert Főiskolán pedig a volt hallgatók mintegy 40 százalékának még nincs nyelvvizsgája.

Az oktatási intézmény eddig is, és ezután is segíti azokat a hallgatókat, akik még nem tették le a vizsgát. A diplomamentő programban is többen részt kívánnak venni – mondta el dr. Szegedi László oktatási rektorhelyettes.

Az biztos hogy diplomamentő program lesz, azt viszont még nem tudni, hogy mikortól lehet rá jelentkezni.


Tovább az archívumra