Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Változatlan feltételekkel hosszabbítottak

Változatlan feltételekkel hosszabbítottak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Dr. Réthy Béla alpolgármester szerint semmi sem indokolta, hogy a helyi autóbusz-közlekedés működtetésére egyedül pályázó Mátra Volán az eddigi ár kétszereséről szóló ajánlatot nyújtott be a képviselő-testületnek.

Dr.Réthy Béla a Fogadóórában azt mondta: egyelőre szerződést hosszabbítottak a korábbi feltételekkel, de hogy mit hoz az újabb pályázat, azt egyelőre nehéz megjósolni.

A helyi autóbusz-közeledés működtetését a gyöngyösi önkormányzat 38 millió forinttal támogatja, a mostani pályázatba azonban csak húszmillió forintot foglaltak a képviselők. dr. Réthy Béla szakmai alpolgármester a tegnapi Fogadóórában azt mondta: nem bízott benne, hogy ennyiért vállalja valaki a feladatot, az viszont meglepte, hogy ennek az összegnek a négyszereséről szólt az egyetlen beérkezett ajánlat.

A képviselő-testület szeptemberig újabb pályázatot ír ki a szolgáltatásra.

A testület egy hete a diákétkeztetés tarifáinak emeléséről is döntött, ám Réthy Béla szerint túl kevés információ alapján kellett megtennie, ezért jövőre amikor a testület ismét dönt a tarifákról, már széleskörűbb információkat kérnek az érintettektől.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor