Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Tiszta, virágos Gyöngyösért

Tiszta, virágos Gyöngyösért

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Tiszta Virágos Gyöngyösért címre május végéig lehet pályázni. A címet a gyöngyösi képviselő-testület alapította, adományozásáról szakbizottság dönt. Az egy éves kommunálisadó-mentességet és a 10 ezer forintos növényvásárlási utalványt évente tíz pályázó nyerheti el.

Az önkormányzat 2005-ben azzal a céllal alkotta meg a Tiszta Virágos Gyöngyösért címet, hogy bevonja a lakosságot a közterületek színvonalas fenntartásába, a lakóingatlanok előtti területek virágosításába – mondja Szemes Paula környezetvédelmi főelőadó.

A pályázaton az az ingatlantulajdonos tud részt venni, aki a kommunális adó megfizetője. A Tiszta Virágos Gyöngyösért címre május 31-ig lehet pályázni, akár társasházaknak is.

A címet elnyerőknek még legalább 1 évig vállalniuk kell a terület és a növények gondozását, a parlagfű-mentesítést. A szükséges adatlap letölthető a gyongyos.hu oldalról.

A pályázati anyagot a polgármesteri hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatóságához lehet eljuttatni személyesen vagy postán.


Tovább az archívumra