Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Elnököt választott a helyi Fidesz

Elnököt választott a helyi Fidesz

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Kiss Tivadar a Fidesz gyöngyösi szervezetének új elnöke. A párt helyi csoportja a 2010-es feloszlatás után tavaly alakult újra, tegnap pedig tisztségviselőit is megválasztotta. A polgármester- és képviselőjelöltekre a szervezet június 12-ig tesz javaslatot.

A Fidesz gyöngyösi szervezetét a párt országos választmánya 2010-ben oszlatta fel. A szervezet tavaly alakult újjá, javarészt a korábbi tagokkal, de újak is csatlakoztak a csoporthoz. Az újjáalakult helyi szervezet tegnap választotta meg tisztségviselőit – Horváth László választókerületi elnök javaslata alapján.

„En előzetes egyeztetés alapján javasoltam a személyeket, akiket a közgyűlés egyhangúan a támogatásáról biztosított. Ebben a jelölésben, meg a támogató szavazatokban is az elmúlt hónapokban elvégzett munka volt a mérvadó.” – mondta Horváth László.

A szervezet elnökévé Kiss Tivadart választották, míg a korábbi elnök, Dr. Tatár László – Cs. Nagy Istvánnéval együtt – az alelnöki tisztséget fogja betölteni.

„A csoport megválasztotta az elnökséget, választmányi elnök úr javaslata alapján engem választott elnökének, illetve két alelnököt választott még. 12-i határidőnk van arra, hogy a város polgármester-jelöltét megtaláljuk, illetve a képviselőjelölteket megnevezzük.” – mondta el a frissen megválasztott elnök.

Az újjáalakult Fidesz-csoporthoz a korábbi tagok mellett újak is csatlakoztak, például a gyöngyösi származású Dömötör Csaba, az Európai Néppárt Ifjúsági Szervezetének korábbi elnökét, aki az Európai Parlamenti választáson a párt listáján tizenharmadikként éppen csak lemaradt a képviselőségről.


Tovább az archívumra