Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Hárompárti összefogás?

Hárompárti összefogás?

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Széleskörű összefogást sürget Kévés Tamás és a Jobbik az új önkormányzatban. A város érdeke azt kívánja, hogy ne legyenek pártpolitikai csatározások, ezért ideális esetben a szocialista polgármester mellett egy alpolgármesteri címet a Jobbiknak, egyet pedig a Fidesznek kellene kapnia – mondta sajtótájékoztatóján a párt helyi szervezetének elnöke.

Gyakorlatilag minden pártnak van súlya, de senkinek nincs többsége a képviselőtestületben, ezért összefogásra van szükség. Ezt Kévés Tamás a Jobbik képviselője mondta sajtótájékoztatóján, ahol kifejtette egy Jobbikos és egy Fideszes alpolgármesteri pozícióval hárompárti egység valósulhatna meg a városban.

A Jobbik politikusa egyelőre nem kereste sem a Fideszt sem az MSZP-t az üggyel kapcsolatban és nem is tartaná szerencsésnek, ha háttéralkuk következtében dőlnének el az ekkora súllyal bíró kérdések.

Kévés Tamás hozzátette, azért is szükségesnek tartja az összefogást, mert ennek hiányában működésképtelenné válhat az önkormányzat, egy előrehozott választás pedig Gyöngyös érdekeit semmiképpen sem szolgálná.


Tovább az archívumra