Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Teljesen kiégett a lakás

Teljesen kiégett a lakás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Teljesen kiégett és átmenetileg lakhatatlanná vált egy négyemeletes tömbház egyik lakása a Róbert Károly úton. A hat négyzetméteres szobában a berendezési tárgyak kaptak lángra, egyelőre nem tudni a tűz keletkezésének okát. A lakás tulajdonosa nem volt otthon, személyi sérülés nem történt.

Koromfekete falak, összetört mosdókagyló. Szinte minden elégett ebben a lakásban a hétvégén. A Róbert Károly utcai önkormányzati bérlakás negyedik emeletén a berendezési tárgyak kaptak lángra. Az ott lakó néni ebédelni indult, amikor egy arra sétáló észrevette, hogy a lakás ablakán dől ki a füst, ő értesítette a tűzoltókat.

Ötven embert kellett kitelepíteni, senki nem sérült meg, de a lakás lakhatatlanná vált.

A lakás tulajdonosának egy szomszéd szólt, hogy ég a lakása. Csernokrác Gyula Rudolfnénak szinte mindene odalett a tűzben.

A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően más lakásban nem okozott kárt a tűz, viszont minden lakó megijedt, amikor kimenekítették őket. Az egyik szomszéd úgy hallotta, egy cigarettacsikk okozhatta a tüzet.

Hogy valóban csikk okozta-e a tüzet, egyelőre nem tudni. A tűzoltók a lakást átvizsgálták, és mivel erre utaló jeleket nem találtak, tűzvizsgálat sem indul. Úgy tudjuk az önkormányzat is megkezdte a károk felmérését és a helyreállítást.


Tovább az archívumra