Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Közfelháborodás Gyöngyösön is

Közfelháborodás Gyöngyösön is

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Demonstrációt szervezett a Változást Akarunk Gyöngyösön Egyesület a közfelháborodás napján.

November 17-én, hétfőn összesen 40 magyarországi és 11 európai városban egyszerre tüntettek. A rendezvény célja, hogy felhívják az emberek figyelmét a mai közállapotokra. A szervezők abban bíznak, hogy ahogyan az internetadó elleni tüntetés is sikerrel zárult, az újabb demonstrációknak is lesz eredménye.

Az emberek többségét érintő problémákra hívta fel a figyelmet Nagy Róbert, aki a közfelháborodás napján megszervezte a gyöngyösi tüntetést. Ezen a napon az ország 40 városában tartottak egyszerre demonstrációt. A felszólalók az elvándorlásról, a munkanélküliségről, a túladóztatásról és a szegénységről beszéltek, az esemény végén pedig bárki üzenhetett a kormánynak.

A felszólalók között ott volt az LMP-s Lukács Zoltán, aki azt mondta: a demonstráción megmutatkozott, hogy a gyöngyösiek is össze tudnak fogni egy jó ügy érdekében.

– Ha erőt tudunk felmutatni, akkor ezt a kormányt is meghátrálásra lehet kényszeríteni, nem tudnak bármit megtenni velünk – fogalmazott.

A gyöngyösi tüntetésen több százan vettek részt. Az esemény végén bárki üzenhetett a kormánynak, az üzeneteket a helyi Fidesz iroda ablakára ragasztották ki.


Tovább az archívumra