Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megújult az MMK

Megújult az MMK

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

25 millió forintból újult meg a gyöngyösi Művelődési Központ. Az önkormányzati és egy érdekeltségnövelő pályázati támogatás segítségével átalakultak a vendégöltözők, de megújult a hang- és fénytechnika, a vizesblokk, elkészült egy gyereksarok és esztétikai megújuláson is átesett az épület. A GYÖNGYÖk más épületein is dolgoztak a szakemberek, és remélhetőleg a megújulás itt nem állt meg.

Új fotók az aulában és a kamarateremben, megújult öltözők, új gyereksarok. A tavasszal elkezdett munkálatok nagy része már befejeződött. B. Pintér Mária a GYÖNGYÖK igazgatója azt mondja: mivel világhírű előadók is fellépnek az intézmény színpadán, fontos volt, hogy egy rendezett környezet várja őket Gyöngyösön.

Az öltözőkön kívül megújult a fény- és hangtechnika, felújították a vizesblokkot, és kialakítottak egy gyereksarkot is. Már az intézménybe lépve szembetűnő változás: új, nagy méretű, várost bemutató fotók kerültek a falakra. A fényképeken megjelenik az éjszakai város képe, a dudás találkozó, a néptáncfesztivál, és nemzeti ünnepeink is.

A megújulás összesen 25 millió forintból valósult meg, ám B.Pintér Márai azt is elmondta, hogy reményei szerint itt nem állnak meg a munkálatok. Szükség lenne az öltözőkhöz vezető folyosók, a baletterem és a kamaraterem ajtóinak megújítására is, de akadnak munkák a GYÖNGYÖK más épületeiben is.

A további munkálatokhoz önkormányzati és pályázati támogatásokat remél az intézmény.


Tovább az archívumra