Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A régió élén

A régió élén

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Eddig helyettesként, most viszont már vezetőként képviseli a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Északi régióját Dinya Anikó, a Hotel Opál szállodaigazgatója. A kinevezés számára munkája elismerését jelenti, és Dinya Anikó szerint azon túl, hogy ez a pozíció nagy felelősséggel jár, a munka nagy részét eddig helyettesként is elvégezte.

Nagy erővel dolgozik Dinya Anikó szállodaigazgató a Hotel Opálban. Ezen túl azonban nem csak a gyöngyösi, hanem az egész északi régió szállodáit és éttermeit felügyeli majd, hiszen kinevezték a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Északi régiójának élére. Mivel lassan egy éve dolgozik a régió helyettes vezetőjeként, nem érte meglepetésként a kinevezés, és a munka nagy részét is jól ismeri már. Dinya Anikó a vezetői székben Kiss Zoltánt, az egyik egerszalóki hotel igazgatóját váltotta.

– Valójában az MSZÉSZ legfontosabb feladata az az érdekképviselet, illetve lobbizás. Itt az Észak-magyarországi régióban az összes szállodának, legalábbis a tagszállodáknak, illetve a tagoknak, mindegy, hogy szállodáról, vagy étteremről, vagy bármilyen tagról beszélünk az érdekképviseletét kell ellátni – mondta.

A Szövetség jelenleg több mint 500 tagot számlál, közöttük található egyebek mellett közel 400 szálloda, 7 szállodalánc, 26 önálló étterem, valamint 20 közép- és felsőfokú oktatási intézmény. Céljuk, hogy a szálloda- és vendéglátóiparban működő vállalkozások részére olyan gazdasági és szabályozási környezet alakuljon ki, amely segíti annak fenntartható működését, fejlődését.

Dinya Anikó azt mondja: az északi régióban nagymértékben fejlődik a turizmus, így országos viszonylatban is jó helyzetben vannak az itt működő vállalkozások.

A Szövetség ősszel tartja választmányi ülését, ekkor, ha a mostani vezető továbbra is vállalja a feladatot, és a tagok is egyetértenek a személyével, akkor azután is a gyöngyös szállodavezető marad a régió vezetője.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Rendszerváltó televíziók - dokumentumfilm
14:59
Mátrai sípályák - kisfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Tunézia
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:51
Luther Márton élete 10. – Szerelem és halál - rajzfilm sorozat
16:05
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:22
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:53
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. - Muzsla Néptáncegyüttes
19:12
Reklám
19:15
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:23
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:38
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság