Fakidőlések, villámcsapások, félméteres víz az Egri úton – ez a tegnapi eső gyorsmérlege. Rózsaszentmártonban a patak mellett ideiglenes védekezést kellett eszközölni, " /> Fakidőlések, villámcsapások, félméteres víz az Egri úton – ez a tegnapi eső gyorsmérlege. Rózsaszentmártonban a patak mellett ideiglenes védekezést kellett eszközölni, " />

Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Eső után

Eső után

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Fakidőlések, villámcsapások, félméteres víz az Egri úton – ez a tegnapi eső gyorsmérlege. Rózsaszentmártonban a patak mellett ideiglenes védekezést kellett eszközölni, és az autópályán is vélhetően a nagy mennyiségű eső okozott balesetet.

A hirtelen jött csapadék nagy széllel és sűrű villámlással járt. A szél munkája nyomán a gyöngyösi tűzoltók legtöbbször fakidőléseknél dolgoztak.

 

Parád környékén az egri tűzoltóknak akadt sűrűn dolga. Sasváron fa dőlt a kastélyszálló kerítésére. Bodonyban egy másik fa lakóházakat veszélyeztetett, amikor magával rántotta az elektromos vezetéket is. Gyöngyösön a Ringsted úti gabonatárolóhoz, Gyöngyöspatán a Bajcsy úton vonultak villámcsapáshoz – egyik helyen sem történt nagyobb kár vagy személyi sérülés. Rózsaszentmártonban a patak okozott feszült pillanatokat.

 

A városban sem győzték a nagy víztömeget a lefolyók. Gyöngyös egyes pontjain órákon át igen nehéz volt közlekedni.

 

A pincékben szerencsére csekély mértékű beavatkozásra volt szükség, és sok volt az ok nélküli riasztás is- tette hozzá a katasztrófavédelem. Az M3-as autópályán a horti pihenőhelynél is az eső okozott balesetet, amikor egy Porsche vízátfolyásra futva megcsúszott, és az út menti árokba sodródott. A jelentős anyagi káron túl komolyabb sérülés szerencsére nem történt.


Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A brigád - A vajdasági Petőfi brigád története - dokumentumfilm
15:22
Nyitott Egyetem - ismeretterjesztő sorozat
15:42
15:45
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
16:05
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor – ismétlés
18:12
Zongoraavató hangverseny (részlet)
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin – ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin – ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész – ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész – ismétlés
20:30
Képújság