Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Támogatott esküvő

Támogatott esküvő

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Különleges módon csatlakozott a Házasság Hete rendezvénysorozathoz a Mátrai Gyöngyszem Nagycsaládos Egyesület. Támogatók segítségével egy esküvőt szerveztek az egyik tagjuk, a Jakab család, pontosabban Jakab Krisztián és Molnár Krisztina számára. A pár három kislányt nevel, hat évvel ezelőtt ismerkedtek meg, és már három éve jegyesek, ezért nagyon örültek a lehetőségnek, hogy egy összefogás eredményeképpen házasodhattak össze.

Meghatódva mondták ki a boldogító igent egymásnak a Mátrai Gyöngyszem Nagycsaládos Egyesület tagjai. Egy esküvő mindig különleges nap egy pár életében, ez azonban az egész egyesület számára egy megvalósult álom volt. A Házasság Hete rendezvénysorozathoz kapcsolódva, több tucat támogatóval összefogva szervezték meg az esküvőt, amelyre Krisztina és Krisztián szívesen vállalkozott.

– Kitaláltuk, hogy mi csináljunk valami mást, valami újat, amilyen még nem volt, ezért úgy döntöttünk, hogy keresünk egy olyan párt, aki még nincs összeházasodva, de már adott a három gyerkőcük, és ezt Krisztina és Krisztián bevállalták, hogy ők véghezviszik ezt az álmunkat, hogy ezzel népszerűsítsük a házasság hetét, és az egyesületünket – mondta Veres Andrea, a Mátrai Gyöngyszem Nagycsaládos Egyesület elnöke.

Az Egyesület a ruhától kezdve, a virágcsokrokon át, a teremig, és a dekorációig mindent támogatók segítségével szervezett le. Molnár Krisztina és Jakab Krisztián hat évvel ezelőtt ismerkedtek meg, és három éve járnak jegyben, ám az esküvőre eddig nem került sor. Így nem is volt kérdés, hogy most elfogadták az egyesület felkérését.

Az esküvő a tervek szerint zajlott, majd a rizsszórás után a pár és a násznép átvonult a lakodalom helyszínére, ahol hajnalig mulattak. A szervezők szerint az ilyen mértékű összefogás igen megható, és a sok gratuláción és boldog házas éveken kívül mást is kívánt az újdonsült házasoknak a Nagycsaládosok Egyesülete.

– Még sok gyereket. Én azt gondolom, hogy a sok gyerek sok boldogság, úgyhogy még vállaljanak be kettőt-hármat hozzá – mondta Veres Andrea.

Az ifjú házasoknak már van három kislányuk, de ha úgy alakul, akár a családbővítést sem zárják ki.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális – hírek röviden
09:02
Mese - A játékmackó
09:07
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2019. – Zárógála - Törökország
09:17
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Nézőtér - kulturális magazin
10:05
Reklám
10:07
Pasterzen gleccser - természetfilm
10:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Szlovákia
11:11
Reklám
11:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Mese - A falánk tyúkocska
18:11
Világörökség - Parádsasvár 
18:17
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Fórum 1. rész – közéleti magazin
19:02
Reklám
19:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság