Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Munkaadók közgyűlése

Munkaadók közgyűlése

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

2015-ben is tovább bővült a Mátraaljai Munkaadók Egyesületének tagsága, már közel 80 céget tömörít a térség legnagyobb gazdasági civilszervezete. Az Egyesület idei célkitűzései között az iparűzési adó 10 százalékának célzott felhasználása, a minőségi szakképzés előremozdítása, a döntéshozókkal történő egyeztetés és a partneri kapcsolatok ápolása áll.

Átlagosnak nevezhető évet zártunk, 2015-ben nem volt semmi rendhagyó az egyesület életében – fogalmazott Palik Tibor, a Mátraaljai Munkaadók Egyesületének elnöke az éves közgyűlésen.

A Klub-összejövetelek célja az Egyesület egyik alapvetésével áll összhangban. Az érdekérvényesítés mellett ugyanis a legfőbb hangsúly a partneri kapcsolatok ápolásán volt tavaly, és idén is. A beruházások helyben tartása, és helyi vállalkozókkal történő kivitelezése ugyanis minden itt élő munkaadó és munkavállaló érdeke. Ez pedig egy másik feladatot vetít előre, amivel a munkaadóknak szembe kell nézniük idén.

Az Egyesület nem adja fel azt a célját sem, hogy Horváth László, országgyűlési képviselővel összehozzon egy kerekasztal-beszélgetést, elsősorban gazdasági, szakmai kérdésekben. Az elmúlt egy évben ugyanis a térség képviselője elérhetetlennek bizonyult, nem reagált a megkeresésekre – fogalmazott Palik Tibor.


Tovább az archívumra