Zorán

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Sztevanovity Zorán gyöngyösi fellépései mindig élményszámba mennek. A művész az utóbbi időben kétévente jár Gyöngyösre koncertezni zenekarával, s mindig teltház fogadja őt. Mostani koncertjére, melyen nem csak régi, hanem új dalokkal is várta rajongóit, már hetekkel ezelőtt minden jegy elfogyott.

Valamit adjál nekem! énekelte Sztevanovity Zorán kétórás koncertjének elején. Ám voltaképpen ő kívánt adni egy kellemes estét a gyöngyösi közönségnek. Tudja jól a módját, hogyan kell tenni ezt: 56 éve muzsikál nekünk szívből és fáradhatatlanul. Gyöngyösre pedig metrós korszaka óta visszajár.

Zorán büszke arra, hogy ugyanarra a helyre ugyanazzal a műsorral kétszer soha sem megy. Van miből válogatnia, hiszen repertoárja több száz dalból áll. Új lemeze a 2013-as Duettalbum óta ugyan nem jelent meg, új dalok azonban készültek.

Zoránnak saját bevallása szerint maga a színpadon való szereplés okozza a legnagyobb örömöt. Ezért van az, hogy 74 évesen sem gondolkodik azon, hogy elhagyja azt. Így, ha egészsége is engedi, még sok koncerten látható ezen a helyen a Gyöngyösre kétévente ellátogató zenész.


Tovább az archívumra