Gyászol az egyik gyöngyösi közüzemi cég, miután péntek délelőtt három munkatársuk karambolozott Gyöngyöshalász előtt. A vétlen személygépkocsiban ketten súlyosan sérültek, míg egy személy meghalt. A rendő" /> Gyászol az egyik gyöngyösi közüzemi cég, miután péntek délelőtt három munkatársuk karambolozott Gyöngyöshalász előtt. A vétlen személygépkocsiban ketten súlyosan sérültek, míg egy személy meghalt. A rendő" />

Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Halálos baleset Gyöngyös és Gyöngyöshalász között

Halálos baleset Gyöngyös és Gyöngyöshalász között

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Gyászol az egyik gyöngyösi közüzemi cég, miután péntek délelőtt három munkatársuk karambolozott Gyöngyöshalász előtt. A vétlen személygépkocsiban ketten súlyosan sérültek, míg egy személy meghalt. A rendőrség fokozott figyelemre és pihenésre inti az úton lévőket.

A közüzemi vállalat emberei telephelyükről munkavégzés helyszínére utaztak Gyöngyöshalász irányába, amikor szemből egy üdítőitalokat szállító, Gyöngyös irányába közlekedő tehergépkocsi eddig még tisztázatlan okból áttért a menetirány szerint bal oldalra. Itt a két jármű frontálisan ütközött. A helyszínen nem voltak az aszfalton látható féknyomok. A balesetben összesen öten sérültek meg, ketten könnyebben a teherautóban, a személyautóban ketten súlyosan sérültek, egy személy pedig meghalt.

 

A baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja, így azt is, hogy miért nem voltak féknyomok az úttesten. A teherautóban utazókat még a helyszínen kikérdezték, ők érdemi felvilágosítással is tudtak szolgálni a baleset körülményeiről. A rendőrség szakemberei felhívják a közlekedők figyelmét, hogy a rendkívüli meleg miatt mindenkinek óvatosabban kell vezetnie.

 

Az elmúlt két napban Gyöngyösön a Jókai utca sarkánál történt egy baleset, pénteken a Kossuth utca és a Mátrai út sarkánál ütöttek el egy motorost, a nagyrédei elágazónál pedig egy vaddal ütközött egy autós, aki 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

Kiss Balázs


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A sándorgyuri - portréfilm
15:21
Vidróczki gála 2019 - Vidróczki Verőke - Ide lábam, ne oda…
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Zongoraavató hangverseny (részlet)
16:05
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor – ismétlés
18:12
Világörökség_Jászó 
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin – ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin – ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész – ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész – ismétlés
20:30
Képújság