Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Egy félig már felhagyott telephelyből alakította ki új raktárbázisát a gyöngyösi Horváth Rudolf Intertransport Kft Hatvanban

Egy félig már felhagyott telephelyből alakította ki új raktárbázisát a gyöngyösi Horváth Rudolf Intertransport Kft Hatvanban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A csarnokavató remek alkalom volt a legfontosabb ügyfelekkel való találkozásra is.A gyöngyösi székhelyű vállalat immár nemcsak városunkban, hanem Hatvanban is jelen van, és ezt a jelenlétet mostantól egy új raktárbázissal is megerősíti. A megvásárolt telephelyen korábban egy ázsiai tulajdonú hangfalgyár működött, amely néhány éve lecsökkentette termelését. A 10 ezer négyzetméteren működő raktárkapacitás így tulajdonképpen újra élettel tölti meg a bázist – mondta el híradónknak Érsek Zsolt, Hatvan első embere.

 

 

A nyolcvanas évek közepétől létező, 540 főnek munkát adó árufuvarozó cég mára több száz teherautóval szállít Európa-szerte, legfontosabb partnerei a térség legnagyobb cégei. Ez az új raktár Hatvan legnagyobb vállalatát szolgálja ki.

 

 

A csarnokavató remek alkalom volt a legfontosabb ügyfelekkel való találkozásra is, akiket az alkalomhoz illően kamionokkal szállítottak a cég egyik telephelyéről a másikra, majd a farkasmályi pincesorra.

 

 

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2007-09-17 )

Tovább az archívumra