Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nemcsak a hamarosan nyíló új sport-és rendezvénycsarnokot, hanem a város és a Mátra többi sportkomplexumát is bemutatták pénteken Budapesten

Nemcsak a hamarosan nyíló új sport-és rendezvénycsarnokot, hanem a város és a Mátra többi sportkomplexumát is bemutatták pénteken Budapesten

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A szakújságírók és sportvezetők számára rendezett sajtóreggelin neves sportolók is megjelentek. A 100 ezres kistérség sportéletének központja kíván lenni Gyöngyös – hangsúlyozta Hiesz György polgármester Budapesten, a sport-és rendezvénycsarnok előzetes bemutatóján. A sportcsarnok csak egy a fejlesztések sorában – tette hozzá a város első embere.
A 60×30 méter alapterületű csarnok a laktanya területén található régi lovardából lett átépítve. 1100 ülő-, és 400 állóhely lesz benne kialakítva, a legfontosabb nemzetközi sport-, és rendezvényszabványoknak megfelel.
Olimpiai sportpadló, korszerű eredményjelző, és tévéközvetítési lehetőség – többek között ez várja a csapatokat az új csarnokban.  Ahogy a legtöbb sportág képviselői, így az ökölvívók is tervezik mérkőzéseik Gyöngyösre szervezését – mondta el híradónknak Kovács Kokó István.
Az ünnepélyes megnyitó november 16-án, pénteken lesz, sportbemutatókkal színesítve, népszerű sportolók jelenlétében.
Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2007-11-12 )

Tovább az archívumra