Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Újabb rangos díjat nyert a Gyöngyösi Városi Televízió

Újabb rangos díjat nyert a Gyöngyösi Városi Televízió

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Harmadik helyezést ért el az Ötödik Országos Videó Filmszemlén televíziónk egyik filmje, amely a Csányi Idősek Otthonában megrendezett vers és prózamondó találkozóról szól.

Az „Ékes Szó” nevű rendezvényt minden évben megszervezik az otthonban. Idén stábunk is ott járt. Az alkotást a Gyöngyösi Televízió három munkatársa, Pásztor Csilla, szerkesztő-riporter, Gubics Péter, operatőr-vágó és Farkas Sándor operatőr készítették. A televíziósok több filmet is forgattak már együtt, ilyen komoly elismerésben azonban először részesültek.

Az alkotás azt mutatja be, az idősotthon lakói hogyan készülnek a vers és prózamondó találkozóra, de betekintést enged magába a rendezvénybe is. Az otthon megbízott vezetője úgy érzi, a film elérte célját, mert bemutatja, hogy az idősek mekkora lelkesedéssel tudnak részt venni ebben a programban.

A megbízott igazgató hozzátette, tervezik egy hasonló film elkészítését, de azt még nem tudják, hogy milyen témával és melyik kategóriában pályáznak majd az országos videó filmszemlére.

Tarjányi Andrea


Tovább az archívumra