Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Bántalmaztak egy doktornőt a gyöngyösi kórház folyosóján

Bántalmaztak egy doktornőt a gyöngyösi kórház folyosóján

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A beteg hozzátartozója üvöltve támadt és többször megütötte a kezelőorvost.

Itt a belgyógyászati betegfelvételi folyosóján támadtak neki doktornőnek. A beteg asszony még hétfőn jelentkezett, azt állította nagyon beteg mindenképpen kórházi ellátásra szorul és kérte fektessék be az osztályra. Azt hogy melyikre azt nem bánja. A doktornő alapos kivizsgálás után sem tartotta indokoltnak ezt, ezért járóbeteg kezelést javasolt.

A szemtanuk elmondása szerint a beteg a rendelőből kilépve azt üvöltözte hogy ő rákos beteg. Az asszony hozzátartozói felháborodva kiabáltak és a beteg lánya többször is megütötte anyja kezelőorvosát. A támadóktól az orvosnőt a mentősök mentették meg. A család ezután azonnal távozott a kórházból. Dr. Szőke Ferenc a kórház ügyvezető igazgatója elmondta a doktornő nem sérült meg.

 

Érthető okokból a doktornő nem állt kameránk elé. Annyit azonban megtudtunk, hogy valóban beadta a felmondását, de ezt már korábban megtette. A rendőrség szóvivője pedig elmondta a gyanúsított sérüléstől mértékétől függetlenül akár 3 évig terjedő szabadság vesztéssel is büntethető.

 

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2008-03-12 )

Tovább az archívumra