Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Lakossági fórumot hívtak össze a strand vezetői, fejlesztési terveik bemutatása és az ott élőkkel való egyeztetés érdekében

Lakossági fórumot hívtak össze a strand vezetői, fejlesztési terveik bemutatása és az ott élőkkel való egyeztetés érdekében

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A jelenlévők többsége ellenezte a zöld övezetbe való bővítést.A focipálya merőleges bővítése lenne műszakilag a legoptimálisabb, ahogy a felvételen is látszik. Ezzel gyökeresen nem változna az ott lakók élete, hiszen mint mondták, az ott álló fát nem fogják kivágni és amennyiben a csurdítót szükséges elmozdítani, azt csak pár méterrel tennék odébb.

 

A pálya a bővítés után a strand sportágak űzését szolgálja majd, mint pl. strandröplabda, kézilabda és foci. A tervek között szerepel még egy új parkoló kialakítása, ami az ott lakók érdekét is szolgálná, hiszen kevés a hely. Varga Pali bácsi a parkolót ugyan ellenzi, de a pálya bővítésével nincs problémája.

 

A többi megjelent lakó maximálisan ellenzi a fejlesztéseket, mondván, ők nyugalmat szeretnének.

 

A szakemberek biztosították a megjelenteket arról, hogy a zöld övezet megmarad, és a fejlesztések jelentősen nem fogják befolyásolni a nyugalmas életüket. A tervezett meccsek pedig csak szezonálisak lesznek- tette hozzá Tóth Szabolcs.

 

 

Dely Martina


Tovább az archívumra