Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Látogatottságot tekintve a tavalyihoz hasonló évet zárt a jászárokszállási stra

Látogatottságot tekintve a tavalyihoz hasonló évet zárt a jászárokszállási stra

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Idén megkezdték a terület felújítását is, amit a tervek szerint jövő májusra, a következő szezonnyitóra be is fejeznek. Több mint 60 ezer ember látogatott el az idei szezonban a jászárokszállási termálfürdőbe. Kisebb változás csak a júliusi hónapban mutatkozott, akkor a rossz idő miatt csökkent az úszni vágyok száma. A szezon utolsó hétvégéjén azonban még mindig több mint ötvenen élvezték a termálvíz melegét.
A gyerekek pedagógus kíséretével iskolaidőben díjmentesen úszhatnak, a környékbeli településekről érkezők pedig kedvezményes jegyet vásárolhatnak. A jászság egyik legolcsóbb strandjának tartják a jászárokszállásit. Mindössze 8%-kal emelték az árakat a tavalyihoz képest. Felújítások is elkezdődtek az idei szezonban.
Ám van még mit újítani. A termál medence már 30 éves, ezért pályázatot adtak be a felújítására. A jelenlegi betonozott talajt szeretnék kicsempézni és egy szűrőberendezést kialakítani.
Szeptember utolsó hétvégéjén még több mint 50 ember búcsúztatta a szezont. A tervek szerint jövőre egy szebb, felújított medencében tölthetik majd el a nyár legmelegebb napjait.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2008-10-01 )

Tovább az archívumra