Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Indul a színházi szezon

Indul a színházi szezon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Megkezdődtek a bérletes színházi előadások Gyöngyösön, a Mátra Művelődési Központban. A szervezők úgy állították össze az évad műsorát, hogy abban sokféle műfaj helyet kapjon, így mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő darabot.  

 A Kassai Thália Színház Dankó Pista című vendégjátékával indult a színházi évad Gyöngyösön. A daljáték elsősorban a híres szerző életéről szólt, de a történet mögött ennél több is meghúzódott.
Értékekből továbbra sem lesz hiány. Októbertől májusig összesen 7 előadás kerül színre a bérletsorozat részeként. Ezek között a könnyed operett éppúgy megtalálható, mint a társadalmi porblémákat boncolgató dráma, de lesz vígjáték és musical is. Legközelebb a Budapesti Kamaraszínház  Egy csepp méz című előadását hozzák Gyöngyösre, október 19-én, ebben Hernádi Judit és Verebes Linda is szerepel. November végén egy Molnár Ferenc klasszikus, A doktor úr lesz műsoron, decemberben, pedig egy híres musical, a Hair. Baranyiné Szilágyi Erzsébet elmondta, ebben az évben kevés, mindössze 25 bérletet értékesítettek, de az előadásokat külön-külön is meg lehet nézni, jeggyel.
Csefán Beáta


Tovább az archívumra