Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Élelmiszer adomány romáknak

Élelmiszer adomány romáknak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az Együtt Gyöngyösért Roma Magyar Egyesület egy – kilétét felfedni nem kívánó – alapítvány jóvoltából 200 élelmiszercsomagot osztott ki a rászorulók között Gyöngyös úgynevezett durándai városrészén, a Fuvaros utcában.Az Együtt Gyöngyösért Roma Magyar Egyesület már több ízben szervezett élelmiszer-osztást a rászorulók között. A száraz-élelmiszer adományok osztásának helyszíne ezúttal a Fuvaros utca volt. A csomagban konzervek, müzli, máj- és vajkrém, valamint édesség volt.

 

 

A kétszáz darab száraz élelmiszer-csomagot egy alapítvány támogatásával szállították, és osztották ki, ám az alapítvány kilétéről és az élelmiszer-segély értékéről – az alapítvány kérésére – Lakatos Zsolt nem kívánt részleteket elárulni. Az Együtt Gyöngyösért Roma Magyar Egyesület elnöke azt viszont elmondta: egy éves együttműködési megállapodást írtak alá. Természetesen a Harmadosztályon is tervezünk hasonló akciót, élelmiszer-osztást, de nem csak a roma lakosság részére – tette hozzá Lakatos Zsolt.

 

 

Az Együtt Gyöngyösért Roma Magyar Egyesület elnöke kérdésünkre elmondta: karácsonyra is terveznek élelmiszerosztást a rászoruló romák és nem romák részére.

 

 

 

Molnár Kata


Tovább az archívumra