Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az elkövetkező két évben minden eddiginél nagyobb európai uniós forrás segíti a pályázni szándékozó önkormányzatok, vállalkozások, civil szervezetek terveinek megvalósítását

Az elkövetkező két évben minden eddiginél nagyobb európai uniós forrás segíti a pályázni szándékozó önkormányzatok, vállalkozások, civil szervezetek terveinek megvalósítását

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv pályázatainak struktúráját, kereteit a 2009 -2010. évi akciótervek határozzák meg, ezeket ismertetik Egerben egy szakmai tájékoztató fórumon.

A Kormány megtárgyalta és társadalmi vitára bocsátja az Államreform, a Gazdaságfejlesztési és a Közlekedés Operatív Program 2009-2010-re vonatkozó akcióterveit. Ezeket a fejlesztési ügynökség kistérségi koordinátorai és a fejlesztési intézményrendszer szakértői, szakmai tájékoztató fórumon október 21. –én Egerben ismertetik és egyeztetik.
A programról a legutóbbi kistérségi ülésen Hamza Éva Kata a gyöngyösi kirendeltség koordinátora, már tájékoztatta az önkormányzatok képviselőit.
És ugyanitt az akciótervekkel kapcsolatos véleményeket, javaslatokat a partnerségi fórumban már lehet véleményezni egészen november 18.-ig. A tervezetek már a konkrét pályázati kiírásokat és kiemelt projekteket mutatják be.
A honlapon a társadalmi egyeztetés teljesen nyitott, azaz a regisztráció után, bárki hozzászólhat a témákhoz. A szakmai tájékoztató fórum és a társadalmi egyeztetést követően, a javaslattal élők minden esetben válaszlevelet kapnak.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2008-10-20 )

Tovább az archívumra