Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Mozgalmas hétvégéjük volt a gyöngyösi rendőröknek

Mozgalmas hétvégéjük volt a gyöngyösi rendőröknek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Egy halálos motorbaleset mellett egy szintén halálos áldozatot követelő tűzeset is munkát adott nekik, sőt: Vécsen ismét előkerült egy óriási bomba.

Ahogy néhány hónappal ezelőtt, ismét bombát leltek Vécsen. Az óriási, százkilós robbanószerkezet a második világháború után maradt rejtve a földben, most is csak egy munkagép fordította ki a napvilágra csatornázás közben. Az orosz gyakorlóbombát a tűzszerészek magukkal vitték megsemmisítésre.

Vasárnap egy férfi holttestét találták meg egy kigyulladt konyhában Adácson, az első gyanú szerint gázrobbanás történhetett, de ezt a katasztrófavédelem illetékesei nem erősítették meg. A lángok maguktól aludtak ki, még a tűzoltók kiérkezése előtt. A falubeliek szerint egy mikrohullámú sütő fogott tüzet, s így gyulladt ki a helyiség.

Szintén vasárnap délután ismét tragikus motoros baleset történt a Mátra kanyarjaiban, egy kétkerekű frontálisan csapódott bele egy szembejövő Opelbe Sástó mellett. Az ütközést követően a 44 éves fővárosi motoros szörnyethalt, majd mindkét jármű ki is égett. A rendőrök csak órákig tartó teljes útzár mellett tudták elvégezni a helyszínelést, és a körülmények tisztázását szakértők bevonásával végzik.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2008-10-20 )

Tovább az archívumra