Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Miután két éve szerződésbe foglalta a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete és a gyöngyösi önkormányzat, hogy kölcsönösen próbálnak egymás hasznára tenni, hétfőn ismét tárgyalóasztalhoz ültek

Miután két éve szerződésbe foglalta a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete és a gyöngyösi önkormányzat, hogy kölcsönösen próbálnak egymás hasznára tenni, hétfőn ismét tárgyalóasztalhoz ültek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az évenként esedékes, kötetlen eszmecserén Gyöngyös polgármestere mellett az önkormányzat hivatalvezetői is várták a cégvezetők kérdéseit.

Vagyongazdálkodás, hulladékgazdálkodás, szakképzés és adómorál: ezek voltak a fórum fő témái.

A munkaadók arról is érdeklődtek, mennyire eredményes az egyesület és az önkormányzat közötti kapcsolat, s mekkora arányban részesednek a város által kiírt pályázatokból a helyi vállalkozók. Hiesz György polgármester válasza szerint közel kilencven százalékban környékbeli cégek kapnak lehetőséget a tendereken.

Szóbakerült az Apollo Tyres ügye is. Bár az egyesület egyike volt azon szervezeteknek, akik a beruházást elsőként támogatták, a civilek általában véve nem emelték fel eléggé a hangjukat – vélte Hiesz György. Terítékre került továbbá Gyöngyös fennállásának jövőre esedékes 675 éves évfordulója – az üzleti élet prominensei szerint színvonalas programokra számíthatnak a városi polgárok.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2008-10-21 )

Tovább az archívumra