Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nem változik jelentősen a Volán-buszok menetrendje

Nem változik jelentősen a Volán-buszok menetrendje

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Járat kimaradásokra sem kell számítani. A decemberi módosítás úgynevezett ütemes menetrendet jelent, ami főleg a vonatcsatlakozásokhoz igazodik majd. A vasúti menetrend is december 14-től változik meg.

Mintegy 600 járatot indít naponta a Mátra Volán Zrt. A decemberi menetrendváltozás 15 járatot érint, de ezek is csak kisebb időpontváltozást jelentenek. – hangsúlyozza Kiss Tibor.

A volán úgynevezett ütemes menetrendet alkalmaz a Gyöngyös –Budapest járatokon is, hogy az utazók könnyebben és egyszerűbben megjegyezzék az autóbuszok indulását.

A vasúti menetrend is december 14.-től változik meg. A társaság a megváltozott vasúti menetrendhez is igazodik, főleg a pásztói és a vámosgyörki csatlakozások érinthetik az úton lévőket. A téli időszakban minden évben változik a menetrend, de Kiss Tibor hozzátette – évente többször is próbálnak eleget tenni az utazók kívánságainak. A jogos és ésszerű változásokat mindig el is fogadják. A decemberi menetrendváltozásban járatleállítás nem lesz – mondta a szakember.


Az Aktuális napi hírei (2008-12-12 )

Tovább az archívumra