Első hivatali napját töltötte Gyöngyös város új alpolgármest" /> Első hivatali napját töltötte Gyöngyös város új alpolgármest" />

Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megkezdte munkáját Gyöngyös új alpolgármestere

Megkezdte munkáját Gyöngyös új alpolgármestere

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Első hivatali napját töltötte Gyöngyös város új alpolgármestere. A csütörtökön megválasztott Végh Attila köztisztviselői állását és a polgármesteri iroda vezetését cserélte fel új, politikai tisztségére. A város második számú vezetője lelkiismeretes szakmai munkát és takarékossági intézkedéseket ígér hivatalában.

Ezek még a csütörtöki testületi ülés képei, ahol Végh Attilát megválasztották Gyöngyös város alpolgármesterének. Ez pedig már az újdonsült alpolgármester pénteki munkanapja új irodájában. A Barabásné Czövek Ágnestől megörökölt helyiség berendezésén néhány praktikus változtatás végeztek, mást nem. A jelszó itt is a takarékosság. Ennek a jegyében az már biztos, hogy megszűnik az eddig épp Végh Attila által vezetett polgármesteri iroda.


Mintegy 20 millió forintos megtakarítást remélnek attól, hogy az eddigihez képest 16-tal csökkent a bizottsági tagoknak a száma, illetve, hogy az alpolgármesteri tisztet az eddigi kettővel szemben egy fő látja el. Természetesen ez mind a polgármester, mind az alpolgármester feladatainak a megnövekedésével jár együtt.
Végh Attila hangsúlyozta: bár alpolgármesternek lenni politikai tiszt, ő mégis első sorban szakmai kihívásnak tekinti ezt a munkát. Köztisztviselőként szerzett tapasztalatait pedig nem egy politikai csoport, hanem a város érdekében kívánja kamatoztatni. 


Borbándi Erik


Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Békebeli Budapest - ismeretterjesztő film
15:24
A javasasszony unokája - dokumentumfilm
15:41
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
16:01
A Szomszéd vár - turisztikai magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
Mesemondó - Pamela Dalton: A milliomos macska 5. rész
19:06
Reklám
19:09
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:35
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság