Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Panaszkodnak a gyöngyöspatai lakók egy helyi szórakozóhely hangos működése miatt

Panaszkodnak a gyöngyöspatai lakók egy helyi szórakozóhely hangos működése miatt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A tulaj elmondta: a vádakkal ellentétben minden rendben van az üzemeltetéssel.

Dübörgő zene, hangoskodó és szemetelő vendégek egy Gyöngyöspatai büfében. A közel 5 méterre lakó Borik Péter és családja van, amikor napokig nem alszik, hiszen mint mondták: a hangerő jócskán túllépi a megengedett decibelt. Amikor a zene nem hangos, olyankor is érezni a hangfalakból jövő mély dübörgést. Nádasdi Dániel a helység vezetője elmondta: a szomszédja már többször feljelentette emiatt. Õ Ezután szakember segítségével bemérette a zajt, az eredményről igazolással is rendelkezik, miszerint a határértékkel minden rendben van.

A lakók szerint azonban nem volt igazságos az ellenőrzés, hiszen olyankor kellene elvégezni a méréseket, amikor dübörög a zene-tette hozzá Borik Péter.

A büfé hivatalosan hétköznap este 11-ig, hétvégén pedig hajnal 3 óráig tart nyitva. Borikék szerint azonban ezt nem mindig tartják be. Nádasdi Dániel elmondta: zárás után még a barátaival sem marad ott beszélgetni. A büfében diso nincs, csak élőzene, játékgépek és biliárdasztal áll a vendégek rendelkezésre-tette hozzá. A szomszédok bíznak abban, hogy előbb utóbb sikerült kompromisszumot kötni, az üzletvezető pedig úgy véli: ha minden így folytatódik, bíróság elé viszi az ügyet.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2008-12-18 )

Tovább az archívumra