Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Lövöldözésről kaptak bejelentést egy jászárokszállási tanyáról a rendőrök, akik a helyszínre érkezve három férfit tartóztattak le

Lövöldözésről kaptak bejelentést egy jászárokszállási tanyáról a rendőrök, akik a helyszínre érkezve három férfit tartóztattak le

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az engedély nélküli géppisztolyt lefoglalták, lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt indult eljárás az ügyben.

Lövöldözésekre lettek figyelmesek Jászárokszállás és Vámosgyörk közti tanyákon élők. A lakossági bejelentésre, azonnal a helyszínre indultak a rendőrök – mondta el híradónknak a Jász -Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A lövéseket a kiérkező rendőrök is hallották a tanyáról. Éppen szembetalálkoztak egy induló autóval, de amikor a sofőr meglátta a járőrautót, visszatolatott a tanyára, és az autóból kiugorva gyalog próbált elmenekülni.

A jászárokszállási férfiaknál egy AK 47 –es típusú géppisztolyt és egy éjjellátó készüléket is lefoglaltak. A lövöldözésben senki sem sérült meg, a rendőrök lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt indítottak eljárást. A tanyasi illegális fegyverpróba akár 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel is járhat.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2008-12-18 )

Tovább az archívumra