Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Évértékelő és Jótékonysági estet tartott az Együtt Gyöngyösért és Halmjaugráért Roma- magyar Egyesület

Évértékelő és Jótékonysági estet tartott az Együtt Gyöngyösért és Halmjaugráért Roma- magyar Egyesület

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Céljuk a rászoruló családok segítése nemcsak a Karácsonyi időszakban.

Egy roma és egy magyar is család részesülhetett az egyesület karácsonyi jótékony estjén befolyt összegből. Ezzel is bizonyítva, hogy a civil szervezet nem tesz különbséget etnikai alapon. Idén is élelmiszerrel és egy fenyőfával ajándékozták meg a rászorulókat, ezen kívül 10 gyerek a támogatók jóvoltából nyaralhat a Balatonon – sokan talán életükben először. Az amerikai nagykövetség támogatásával jövő tavasszal 200 millió forint értékben kapnak segélycsomagot, amelyből önkormányzati intézményeket támogatnak majd.

Az egyesület köszönetét fejezte ki támogatóinak, így emléklapot kapott dr. Bánhídy Péter, a Heves Megyei Vízmű Zrt. vezérigazgatója, Pallagi László, az Egererdő Zrt. elnöke, Fehér Gyula, a halmajugrai tanoda bokszklubjának edzője, és Ürmös Andor, a szociális tárca államtitkára is. Dr. Bánhídy Péter elmondta: fontos a munkaerőpótlás, ezért jövő év januárjában a vízmű és az egyesület egy megállapodást írnak alá.

Lakatos Zsolt az egyesület elnöke elmondta: remélik, a jövőben is számos lehetőség nyílik majd a rászoruló családok megsegítésére, és hogy ehhez minden ígért támogatás időben megérkezik.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2008-12-23 )

Tovább az archívumra