Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ideiglenes hideg aszfalttal megkezdték a legnagyobb kátyúk betömését Gyöngyösön. Végleges megoldás csak a tavaszi hónapokban várható

Ideiglenes hideg aszfalttal megkezdték a legnagyobb kátyúk betömését Gyöngyösön. Végleges megoldás csak a tavaszi hónapokban várható

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

15-20 centis kátyúkat kerülgető autók a Püspöki úton és városszerte egyaránt. Ez a mostani havas és esős idő az egyik legszerencsétlenebb időszak, hiszen egyrészt nem tudni, mekkora a kátyú a tócsa alatt, másrészt még foltozni sem lehet, a nedves felületre ugyanis nem tudják felhúzni az úgynevezett hagyományos aszfaltot, így csak egy ideiglenes útburkolattal fedik be a kátyúkat.

Ráadásul ilyenkor hozzá sem lehet még jutni ehhez az aszfalthoz, hiszen csak májustól kezdik el gyártan a cégek. Mindezek ellenére az útkezelői felelősségük adott- tette hozzá Szilágyi Attila.

A szakemberek felhívják a figyelmüket arra, hogy kár esetén mindenkép szóljanak a rendőrségnek vagy a közterület-felügyeletnek és a pontos jegyzőkönyvvel tegyenek bejelentést a városüzemeltetésnél, hiszen csak ebben az esetben tudja biztosító a kárt megtéríteni.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2009-01-23 )

Tovább az archívumra