Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az egri kórház minden osztálya megkaphatja a végleges működési engedélyt márciusban az ÁNTSZ-től

Az egri kórház minden osztálya megkaphatja a végleges működési engedélyt márciusban az ÁNTSZ-től

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az egri kórház minden osztálya megkaphatja a végleges működési engedélyt márciusban az ÁNTSZ-től – erről is tájékoztatta a heves megyei közgyűlés egészségügyi bizottságát Kollányi Gábor, az intézményt november óta működtető HospInvest Zrt. elnöke a testület gyöngyösi ülésén.

A gyöngyösi kórházat is üzemeltető HospInvest Zrt. november elsején vette át az egri Markhot Ferenc kórház működtetését. Az elmúlt három hónap eredményeiről a napokban számolt be a megyei közgyűlés egészségügyi bizottságának a cég vezetése. Kollányi Gábor, a cég elnöke azt mondta: a vállalt feladatokat teljesítették, aminek eredményeként márciusra a megyei kórház valamennyi osztálya megkaphatja a végleges működési engedélyt.

Kollányi Gábor kérdésünkre válaszolva elmondta: az Egerben indult fejlesztések nem lesznek hatással a gyöngyösi munkára, a korábban vállalt feladatokat ellátják.

A vállalat vezetésében bekövetkezett változásokat az elnök egy új stratégiával indokolta. Mint fogalmazott, jelenleg nem látnak esélyt az öt kórházból álló hálózat bővítésére, ezért új célokat fogalmaztak meg.

A cég gazdasági igazgatói posztját így Lengyel Péter, a vezérigazgatói pozíciót pedig Vas György tölti be, akit a bizottság tagjai is megismerhettek.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2009-02-11 )

Tovább az archívumra