Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Több közlekedési baleset is történt megyénkben a tegnap este térségünkbe érkezett havazás miatt

Több közlekedési baleset is történt megyénkben a tegnap este térségünkbe érkezett havazás miatt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Gyöngyösön még este elrendelték a hóügyeletet, a város és a közútkezelő gépei folyamatosan dolgoztak, a járdákat is letakarították reggelre – így már a délelőtti órákban helyreállt a rend.

Több centiméteres hó esett tegnap este térségünkben – ami fennakadásokat okozott megyénk közútjain. Mezőkövesd és Egerlövő között is felborult egy busz. A balesetben egy 75 éves néni életét vesztette. A Gyöngyösi tűzoltókat pedig két helyszínre riasztották az este folyamán- tájékoztatott Tóth József parancsnok.

Csuzdi Tibor a Városgondozási Zrt. elnök-igazgatója elmondta: állandó készenléti szolgálatban vannak télen, a megfelelő eszközökkel és személyzettel. Tegnap este 7-8 óra magasságában az önkormányzat hóügyeletet rendelt el.

Ezen kívül reggelre járhatóvá tették a járdákat is. Délelőtt már szinte teljesen elolvadt a leesett hó, sőt már a nap is kisütött, így a sofőröknek nem kell megküzdeniük a jeges utakkal.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2009-02-11 )

Tovább az archívumra