Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Lakóotthont építenek

Lakóotthont építenek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Klub összejövetelt tartott a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete. A rendezvényen bemutatkozott a tíz sérült fiatal számára lakóotthont építő Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány. A szervezet azt reméli, hogy a gyöngyösi vállalkozások is segítséget nyújtanak a projekt megvalósításában.

Ismét kötetlen beszélgetésre várta tagjait a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete. A rendszeresen megrendezett találkozók mindig valamilyen aktualitás köré épülnek. Ezúttal a Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány egyik alapítója vett részt a rendezvényen.
– Az egyesületünk ezt az alapítványt korábban támogatta már, és most is úgy tudom, hogy azért ők mindig szeretnék, ha továbbra is segítenénk őket – mondta Palik Tibor, a munkaadók egyesületének vezetője.
A Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány jelenleg azon dolgozik, hogy értelmi sérült, vagy testi fogyatékkal élő fiatalok számára hozzon létre olyan lakóotthont Gyöngyösön, ahol teljes és önálló életet élhetnek.
– Nagyra becsülöm a vállalkozók ilyen irányú kíváncsiságát, hiszen egy nagy léptékű programról, projektről van szó, tíz sérült fiatalember számára építünk otthont, és számítunk a gyöngyösi, Gyöngyös környéki vállalkozók segítségére – fogalmazott T. Bokros Mária az alapítvány képviseletében.

T. Bokros Mária a rendezvényen elmondta, jó esély van arra, hogy a projekt még az idén megvalósul. Jelenleg a leendő lakóotthon épületének a felújítása zajlik, és ha a munkálatokat nem hátráltatják zavaró körülmények, akkor az ősz folyamán beköltözhetnek az első lakók.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Magyarok a Barcáért - dokumentumfilm
15:55
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
16:15
Reklám
16:18
Csörgő-lyuk - természetfilm
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa - vallási műsor
18:13
Aktív kikapcsolódás a Mátrában - kisfilm
18:20
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság