Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nyári nyitva tartás a strandon

Nyári nyitva tartás a strandon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Kitört a vakáció, így a gyöngyösi strandon is megkezdődött a nyári nyitva tartás. A úszni vágyók már a kinti, 50 méteres medencét is használhatják, és új csúszdával a gyermekmedence is várja a strandolókat. Juhász Péter, a strandot üzemeltető Sportfólió Kft. ügyvezetője elmondta: idén főként gazdasági célú fejlesztések valósultak meg a strand területén, ám a jövőben akár új medence is épülhet. A belépőjegyek közül a legnépszerűbb a délutáni gyöngyösi jegy, amellyel lakcímkártya bemutatásával idén is olcsóbban strandolhatnak a helyiek.

Van, aki komolyan veszi az úszást és edzésen vesz részt, van, aki lubickol és van, aki strandröplabdázik. Megkezdődött a nyári nyitva tartás a gyöngyösi strandon. Hétköznap reggel hat, hétvégén kilenc órától este hét óráig van lehetőség strandolni, hőségriadó esetén pedig akár este nyolc óráig is nyitva tart a sportlétesítmény. A nyári időszakban nem csak a nyitva tartás, hanem a jegyárak is változtak.

– Tíz-húsz forinttal megemelkedtek, illetve vannak a klasszikus csoportos jegyek, és bejönnek azok a klasszikus gyöngyösi lakosoknak szóló kedvezményes jegyek, amiket délutános jegynek hívunk, és délután három órától este hét óráig lehet igénybe venni, ez talán a legnépszerűbb az elmúlt évek tapasztalatai alapján – mondta Juhász Péter, az üzemeltető Sportfólió Kft. ügyvezetője.

A kicsik örömére új csúszda és vízbefúvó került a gyermekmedencébe, de a fejlesztések legnagyobb része most gazdasági célú – tette hozzá Juhász Péter.

– Egy 50 KW-os napelem azért mégiscsak jelentős egy strand életében, egy hőenergiát visszanyerő berendezés megint jelentős megtakarítást hozhat, nem százezres, hanem milliós összegeket lehet itt majd mérni, én azt gondolom, hogy ez jó alapja lesz annak, hogy más nagyobb beruházások is elkezdődjenek – részletezte.

Így a jövőben akár úgy medencével és csúszdákkal is bővülhet a strand eszközparkja. A tanév végével a gyerekek szabályosan megrohamozták a strandot.

Az üzemeltetők arra kérik a strandolókat, hogy a nyári időszakban is tartsák be a higiéniás előírásokat, és vízbe ugrás előtt használják a zuhanyzókat.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális - hírek röviden
09:02
Mese - A tulipánná változott királyfi
09:15
Cimbaliband és Danics Dóra & Gera Attila - Ederlezi és Balkánia
09:18
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Nézőtér - kulturális magazin
10:06
Reklám
10:09
Szigetmonostor a béke szigete - dokumentumfilm
10:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Egyiptom_1. rész
11:12
Reklám
11:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Mese - A bolond falu
18:12
Zongoraavató hangverseny (részlet)
18:18
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Fórum 1. rész – közéleti magazin
19:02
Reklám
19:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
20:12
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság