Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Felújították Jászárokszálláson azt az épületet, amelyben ezentúl egy helyen működik a családsegítő és gyermekjóléti szolgálat, illetve a támogatószolgálat és a védőnői tanácsadás is

Felújították Jászárokszálláson azt az épületet, amelyben ezentúl egy helyen működik a családsegítő és gyermekjóléti szolgálat, illetve a támogatószolgálat és a védőnői tanácsadás is

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az épületet önkormányzati segítséggel és pályázati forrásból korszerűsítették.

Az intézmény fennállása óta mindig is a város szociális bázisaként szolgált, működött itt már szülészet, közfürdő és orvosi rendelő is. – magyarázza Gergely Zoltán polgármester. Az épületet akadálymentesítették, de az erre nyert pályázati pénzből nem tudták volna teljes egészében felújítani és korszerűsíteni a már egyébként is öreg épületet.

Most a családsegítő és gyermekjóléti szolgálat költözött ide. Ebben a hónapban már teljes létszámmal, négy fővel dolgoznak megújult környezetben, új bútorok között.

A támogatószolgálat mellett helyet kap a védőnői tanácsadás is. Ebben az épületrészben történt a legtöbb átalakítás, kibővítették a vizsgálót, egy öltözőszobát és egy magánbeszélgető helyiséget is kiépítettek.

A mozgássérültek számára is könnyen megközelíthető az épület, javultak az ott dolgozók munkafeltételei is, új világítótestekkel, színes, tiszta falakkal és új burkolatokkal várják az ügyfeleket.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2009-03-09 )

Tovább az archívumra