Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A városi MSZP szerint túl régóta hallgat a Polgári Frakció Fótos Dániel vitatott kijelentésével kapcsolatban

A városi MSZP szerint túl régóta hallgat a Polgári Frakció Fótos Dániel vitatott kijelentésével kapcsolatban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Mint arról beszámoltunk, egy bizottsági ülésen a Polgári Frakció tagja Hiesz György kivégzéséről élcelődött. A jobboldal egyelőre nem kommentál.

Újra a nyilvánosság elé vitte a városi szocialista frakció a március eleji, vitatott kijelentést, mely így hangzott – állításuk szerint Fótos Dániel jobboldali képviselő szájából: Ilyen populáris dolgokkal nem foglalkozom, csak a Hiesz Gyuri kivégzésével. Azt mondják az MSZP-nél: azért emlegetik fel az ügyet, mert nem történt bocsánatkérés, és szerintük a jobboldalnak már volt elég ideje kommentálni az ügyet.

Sári István hozzátette: semmilyen elvárásuk nincs arról, milyen szankciót érdemelne a vétkes képviselő, ezt a Polgári Frakció saját döntésére bíznák.

Az ügyben természetesen megkerestük a jobboldalt is. Dr. Tatár László frakcióvezető kifejtette: egyelőre nem kívánnak nyilatkozni, hiszen még vizsgálódnak a kijelentés elhangzásának pontos körülményeiről. Annyit azért elárult, hogy hamarosan ők is a nyilvánosság elé lépnek saját megállapításaikkal.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2009-03-25 )

Tovább az archívumra