Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Véget ért a tábor

Véget ért a tábor

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Befejeződött a nyári önkormányzati tábor negyedik turnusa. A gyerekek a 4 hét alatt a kötetlen, játékos foglalkozások mellett, prevenciós előadásokon is részt vettek, így például a rendőrség munkatársai, vagy a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum képviselői tartottak felhívó jellegű előadásokat. A napközis táborban közel 100, 7 és 12 év közötti általános iskolás vett részt. Az önkormányzat mintegy 3 millió forintot különített el erre a célra. Azok, akik esetleg nem tudtak bekapcsolódni a programba, jövő héten még megtehetik.

A nyári napközis tábor 4. turnusa a mai napon ért véget, közel 40 gyermek részvételével, mindenki legnagyobb örömére a Mátrai Móka Játszóházban.

Az elmúlt hetekben a kicsiknek gyalogos-kerékpáros KRESZ-ről tartottak előadást a rendőrök, egészségügyi témában a védőnők, hallhattak a kábítószer-fogyasztás káros hatásairól és a gyermekkönyvtárban is játékos feladatokban vehettek részt.
A gyerekek napi háromszori étkezést kaptak, ezért a családoknak naponta 585 forintot kellett fizetniük, a többi költséget az önkormányzat állta. Voltak olyanok is, akik térítésmentesen táborozhattak.


Tovább az archívumra