Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Fennállásának 55. évéhez érkezett a Gyöngyösi Játékszín, s a vezető Jankovits Jenő, mint minden 5. évben most is találkozóra hívta a régi tagokat

Fennállásának 55. évéhez érkezett a Gyöngyösi Játékszín, s a vezető Jankovits Jenő, mint minden 5. évben most is találkozóra hívta a régi tagokat

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az elmúlt esztendőkről tartott beszámolója után egy ebéddel egybekötött beszélgetésre invitálta a megjelenteket.

Számos bemutatón, gálaesten és vidéki előadásokon vett részt a Gyöngyösi Játékszín az elmúlt 5 évben is. Jankovits Jenő a csoport vezetője boldogan emlékszik vissza értékelőbeszédében ezekre az évekre. Sokan eljöttek a találkozóra, többségében olyanok, akiket a mostani tagság alig vagy szinte egyáltalán nem is ismer, így az emlékezés egy kicsit messzebbre nyúlt.
A találkozón részt vett Jakkel Mihály is, akivel 55 évvel ezelőtt közösen alapította meg a csoportvezetője Gyöngyösi Játékszínt. A kezdetekre boldogan emlékszik vissza.
Dr. Végh Attila, alpolgármester a jubileumi év fővédnöke. Ám nem csak város politikusként szívügye a csoport.
A hagyományokhoz híven idén is megtartják a színházi estéket, ahol már jól ismert darabokat tekinthet meg a közönség. Novemberben pedig egy nagyszabású gálaest következik, amelyen egy teljesen új összeállítással lépi meg a csoport a közönségét.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2009-04-07 )

Tovább az archívumra