Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A gyöngyösi származású Bartha Beatrix: Kamu Kérő című könyvét mutatták be a fő téri könyvesboltban

A gyöngyösi származású Bartha Beatrix: Kamu Kérő című könyvét mutatták be a fő téri könyvesboltban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az írónő krimibe illő átverésének történetét osztotta meg az érdeklődőkkel.

Bartha Beatrix egy fél éves történetet mesél el a Kamu Kérő című könyvében. 2006 júniusában ismerkedett meg egy telefonos társkereső segítségével a Tolna megyei, nyolc általánost végzett Károly nevű férfival, aki gyerekorvosnak adta ki magát. Hamar beépült Beatrix családjába, és minden lépését figyelte. Pár héttel ismerkedésük után már házassággal ajánlkozott. A történet vége azonban negatív kimenetelű lett.

Mint kiderült, a férfi 17 nőt vert át Beatrixen kívül. Többször megalázta, és anyagilag kifosztotta őket. Károly lebukása óta börtönbüntetését tölti. Tisztában van tettével, de nem érez semmit, mert nem működik a jobb agyféltekéje. Az orvostudomány az ilyen embereket pszichopatának nevezi. Az írónő történetét Goda Krisztina, a Kaméleon című film rendezője felhasználta a film forgatókönyvéhez, így 6 jelenet teljesen megegyezik a könyvben leírtakkal.

A gyöngyösi születésű írónő első könyve felkeltette a helyi közönség érdeklődését, bár azt tervezi, a jövőben nem jelentet meg újabb regényt.

Sütő Dániel


Az Aktuális napi hírei (2009-04-08 )

Tovább az archívumra