Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Decemberig kerülni kell

Decemberig kerülni kell

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Várhatóan december közepéig kell kerülniük azoknak az autósoknak, akik Atkárról Gyöngyöshalászra, vagy Halászról Atkárra indulnak. A két település közötti híd teherbírása még 2011-ben csökkent le 12 tonnára, ezért ott forgalomkorlátozást vezettek be. Idén szeptember közepén a hidat teljesen lezárták, helyére egy új vasbeton hidat építenek.

Egy sávon haladhatnak az autók a Gyöngyöshalász és Atkár közötti hídon, ezek a képek még áprilisban készültek, akkor már a tervek és az építési engedély is megvolt, hogy átépítsék a hidat. Most azonban a hídnak nyoma sincs, így az autósoknak is kerülniük kell. A hidat még szeptember közepén zárták le, mivel annak jelentősen lecsökkent a

– Jelen pillanatban ott a híd teljes átépítési munkái folynak, ami azt jelenti, hogy a régi híd elbontásával egy új híd építése fog történni. A bontás már befejeződött, a héten az új híd alapozása zajlik – közölte Rapcsák Róbert, a Magyar Közút osztályvezetője.

A hónapokig tartó útlezárás több gyöngyöshalászi és atkári üzletvezetőnek és lakosnak is problémát jelent. Kamerán kívül elmondták: hosszabb ideig tart az utazásuk, az üzletvezetők pedig attól tartanak, hogy így az átmenő forgalom hiánya miatt forgalmuk jelentősen lecsökkenhet. A forgalmat a munkálatok idejére a 3-as számú főútra terelik.

Az építkezést táblák is jelzik, azonban ma is találkoztunk olyan autóssal, aki ezeket nem figyelte, így kénytelen volt visszafordulni. A hidat a tervek szerint december második felében adják vissza a forgalomnak, ám ez az időjárástól is függ.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Magyarok a Barcáért - dokumentumfilm
15:55
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
16:15
Reklám
16:18
Csörgő-lyuk - természetfilm
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa - vallási műsor
18:13
Aktív kikapcsolódás a Mátrában - kisfilm
18:20
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság