Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Fiatal vállalkozók

Fiatal vállalkozók

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Fiatalok számára tartott előadást és tájékoztatót a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége a gyöngyösi KOLA Házban. A rendezvény célja az volt, hogy a leendő vállalkozók képet kapjanak arról, ma miért érdemes vállalkozást indítani, valamint tájékoztatást hallhattak arról, hogy mindennek jogi és pénzügyi hátterei is vannak.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének célja, hogy segítse a következő vállalkozói generációt és megteremtse azt a vállalkozói réteget, akik cégeiket hosszútávon sikeresen vezetve megerősítik a KKV szektort és a jövőben hozzájárulnak egy sikeres nemzeti gazdaság megteremtéséhez. A FIVOSZ a fiatal magyarországi vállalkozók és vállalkozó kedvű fiatalok közössége és hivatalosan elismert érdekképviseleti szerv mind hazánkban, mind az EU-ban. Ezen a héten Gyöngyösön és Egerben tartanak fórumot az érdeklődőknek, mondta el Balogh László alelnök.

– A Heves-megyei szövetséget szeretnénk megerősíteni, az a lényeg, hogy egy kicsit aktívabbá vállaljanak az itteni fiatal vállalkozók is, mert ez a szervezet nem volt túl aktív. Ezzel a programmal remélhetőleg aktívabbá válik, és a jövőben havi szintű rendezvények lesznek – mondta Balogh László FIVOSZ alelnök.

A szövetség érdemi segítséget nyújt a vállalkozásindításban és vezetésben a 18 és 40 év közötti fiatalok számára egyedülálló szolgáltatásaival és nemzetközi kapcsolatrendszerével. Ezen felül komoly segítségére van azoknak a fiataloknak, akik egyedül nem tudnak, vagy nem mernek vállalkozást indítani, mert nem rendelkeznek az elinduláshoz szükséges ismeretekkel. Ezért Oszlánczi Réka étteremtulajdonos előadásában a hangsúlyt a tájékoztatásra fektette.

– Vállalkozni nemcsak azért jó, mert gazdaságilag jó dolog tud lenni. Én ennek a járulékos költségeire szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy azért jó vállalkozást indítani, mert itt mindenki magának az ura – mondta.

A szövetség legnagyobb rendezvénye a Fiatal Vállalkozók Hete, mely az ország aktív fiatalságát és vállalkozó rétegét országszerte megmozgatja, ezért Zsarnóczky Martin ügyvezető szintén az ügy mellé állt.

– Köszönjük a szervezőknek, hogy elhozták Gyöngyösre ezt az országos rendezvényt, hiszen ez folytatódik tovább Egerben. Ezért is mindenképpen jó start, hogy most itt lehetünk Gyöngyösön – emelte ki.

A FIVOSZ több, mint 20 000 fiatal életére van közvetlen hatással, egészen az induló cégek képviselőitől a milliárdos árbevételű vállalkozások tulajdonosi köréig.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A magyarság totemállatainak nyomában - ismeretterjesztő film
15:21
Cimbaliband Balkan Projekt - Temelia
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
16:05
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor - ismétlés
18:12
Világörökség - Betlér
18:20
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság