Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nemzeti radikalizmus kell a mélyreható változásokhoz, vélte ifjabb Hegedűs Lóránt református lelkész a Jobbik gyöngyösi kampánynyitó rendezvényén

Nemzeti radikalizmus kell a mélyreható változásokhoz, vélte ifjabb Hegedűs Lóránt református lelkész a Jobbik gyöngyösi kampánynyitó rendezvényén

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A pap-politikus korábbi pártja, a MIÉP egyes értékeit is átörökítené a Jobbikba.

Így minősítette Gyöngyösön ifjabb Hegedűs Lóránt a komplett magyar politikai elitet, a Jobbikon kívűl, melynek kampánynyitóján a főszónok volt. Lapinformációk szerint a református egyház ugyan nem díjazza e mondatokat, de egyelőre nem tervez szankciókat a lelkészt ellen az egyházi bíróság.

Demokráciának hívott sajtó-, és pénzügyi diktatúrában élünk – ecsetelte ifj. Hegedűs Lóránt.

Ennek megfelelően a Jobbik transzparense a kampánynyitón azt hirdette: Magyarország a magyaroké.. Mivel ifjabb Hegedüs Lóránt korábban a MIÉP egyik vezető politikusaként is ismert volt, kézenfekvő volt a kérdés, mit csináljon máshogy a Jobbikl, mint ahogy a MIÉP csinálta.

A lelkész hozzátette, minden jó értéket fel kell használnia a Jobbiknak a MIÉP örökségéből, hiszen szerinte csak a nemzeti radikalizmus hozhat mélyreható változásokat a magyar politikai életben.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2009-05-07 )

Tovább az archívumra