Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Sokkoló kiállítás egy gyöngyösi hipermarketben

Sokkoló kiállítás egy gyöngyösi hipermarketben

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A gyöngyösi hipermarketben még egy hétig szembesülhetünk a felelőtlen közlekedés végzetes pillanatképeivel. Gyorshajtás, elsőbbség meg nem adása, illetve a követési távolság be nem tartása – minden egyes szituációnál bemutatják a tragikus következményeket.

A rendőrség forgalmas helyet keresett sokkoló közlekedésbiztonsági kampányának – indokolta a megnyitón dr. Lóczi Zsolt, Gyöngyös rendőrkapitánya azt, hogy miért éppen az áruházban állították fel transzparenseiket, tele brutális és megdöbbentő fotókkal. Az akcióban két tucat közlekedési baleset helyszíni fotóit mutatják be a történtek rövid leírásával, a sérültek, halálos áldozatok számávál együtt.
A vándorkiállítást a megyei baleset-megelőzési bizottság és a megyei rendőrség közösen szervezte meg, s a megye összes városát végigjárják vele. Gyöngyösön ősszel ismét látható lesz a tárlat.
A motorosokat azonban nem csak e fotótárral próbálják a szabályok betartására bírni, az idei szezonban ugyanis minden hétvégén fokozottan ellenőrzik őket a 24-es főút mátrai szakaszán – emlékeztetett a kapitány.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2009-05-12 )

Tovább az archívumra