Kezdőlap » Hírek - Aktuális » 25 éves a helyi televíziózás

25 éves a helyi televíziózás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az idén Siófokon rendezték meg a helyi televíziók országos egyesületének találkozóját, ahol nemcsak tanácskoztak a résztvevők, hanem átadták az életmű díjat is. 2009 – ben Szerencsés Jánosnak, a gyöngyösi városi televízió egykori ügyvezetőjének ítélték oda, évtizedes munkájának elismeréseként.

25 éves hazánkban a helyi televíziózás. A televíziók egyesülete azért is jött létre egykor, hogy a már működő és az újonnan alakult tagtelevíziók szakmai, jogi és gazdálkodási munkáját támogassa. Az évenként kétszer is – mindig más-más településen – megrendezésre kerülő Helyi Televíziók Országos Találkozóján az összejövetel aktuális témája mellett mindig külön fórumlehetőséget kapnak az ORTT képviselői, az idén a finanszírozásról a digitalizációról és a pályázatokról beszéltek.

A mindig színes műsorszámokkal egybekötött találkozón az idén is átadták az életmű díjakat.

Szerencsés János köszöntőjében a fiatalok munkáját dicsérte és azt kért még sokáig dolgozzanak közösen.

Szerencsés János televíziónk legelső ügyvezetője volt, azóta már nyugdíjas. Dolgozott a Hálózat tv-nél, és az ózdi városi televízió igazgatójaként is több évig tevékenykedett. A helyi televíziók országos egyesületének is vezetőségi tagja.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2009-05-14 )

Tovább az archívumra