Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Leütötték az egyik megyei rádióállomás ügyvezető igazgatóját kedden este a garázsának ajtajában

Leütötték az egyik megyei rádióállomás ügyvezető igazgatóját kedden este a garázsának ajtajában

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Szecskő Tamás 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az elkövető semmilyen értéktárgyat nem tulajdonított el. Az ismeretlen tettes után a Gyöngyösi Rendőrkapitányság szakemberei nyomoznak.

Kedd este fél 9körül érte a támadás a rádió ügyvezető igazgatóját saját házának garázsa előtt. Egy dobozt akart kidobni a szemeteskukába, amikor egy 170-180 cm magas szinte kopasz férfi lépett oda hozzá, azzal az ürüggyel, hogy a Berkovics Gyula, valamint a Tófalusi utcákat keresi- meséli Szecskő Tamás. Mivel ilyen utcákat nem ismert a faluban, a központi térképhez irányította a férfit.

Véleménye szerint megrendezett volt a támadás, mivel semmilyen értékét nem tulajdonította el az elkövető. Az ügyvezető igazgató hozzátette: sem a magánéletében, sem a munkájában nem került összetűzésbe senkivel, egyedül a hobbijával kapcsolatban akadt egy kisebb konfliktusa.

A rendőrségen ismeretlen tettes ellen tett feljelentést.

A támadás után az ügyvezetőt azonnal a hatvani kórházba szállították. Homlok és hámsérülést szenvedett, amik 8 napon belül gyógyulnak.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2009-05-14 )

Tovább az archívumra